menu
Van Helvoirt Groenprojecten BV
Terug naar het overzicht

Van Helvoirt Groenprojecten BV

Van Helvoirt Groenprojecten, opgericht in 1964 is de afgelopen halve eeuw uitgegroeid van Gerberakwekerij tot middelgroot hoveniers- en groenvoorzieningsbedrijf met ca. 60 medewerkers, waaraan door twee generaties van de familie Van Helvoirt met veel inzet, zorg en toewijding is en wordt gewerkt.

Van Helvoirt Groenprojecten is een inspirerende en inventieve regionale specialist in de groene buitenruimte. Wij komen tot totaaloplossingen voor onze opdrachtgevers, door het geven van advies over en de realisatie van groenprojecten. Hieraan kunnen we een bijdrage leveren vanuit onze ontwerp- en adviesafdeling. Daarnaast kunnen we ook de realisatie en het onderhoud van tuinen en groenvoorzieningen voor zowel particuliere als zakelijke klanten volledig verzorgen.

Het product Heem en de achterliggende filosofie sluiten nauwgezet aan bij onze duurzame bedrijfsvoering. Met behulp van heem onderscheiden wij ons in de markt door middel van het ontwikkelen van inheemse natuurlijke vegetaties in de directe leefomgeving. Zo wordt de biodiversiteit gestimuleerd en een mooie leefomgeving gecreëerd voor mensen en dieren.

Daarnaast is het heempartnerschap voor Van Helvoirt Groenprojecten een mogelijkheid tot samenwerken en het delen van kennis. Hierdoor zijn tal van mooie projecten gerealiseerd met organisaties zoals De Vlinderstichting, Provincie Noord-Brabant en diverse gemeenten.


013 - 540 82 00
www.vanhelvoirtgroenprojecten.nl
info@vanhelvoirtgroenprojecten.nl